Ортодонтско лечение

Ортодонтско лечение

Всички ортодонтски лечения провеждащи се в центъра ще бъдат съгласувани с д-р Мазор. Лечение на всички видове ортодонтски аномалии,в т.ч.ранно орто лечение,ретинирани кучешки зъби,липса на зъби.обратна захапка.

CAD CAM

CAD CAM произведени в Аdenta(Германия) изцяло индивидуално изработени за пациента брекети-патентована научна разработка на д-р Мазор и инженерите на Adenta. MYsmile е единственото място в България където ще можете да получите тази услуга.Гарантира на пациента бързо постигане на желания резултат при достъпни цени.

Алайнери

Алайнери - невидимите брекети при т.нар.малки ортодонтски корекции.

Самолигиращи брекети

Самолигиращи метални и керамични брекети - GC ortho.

Подвижни(снемаеми) апарати

Подвижни(снемаеми) апарати - стандартни пластинки, Twin-Block, миофункционални апарати на LM(Финландия) и Orthotain(САЩ), lip-bumper, Head-Gear, апарат на Turrow, Face mask - при лечение на обратна захапка.

Неподвижни ортодонтски апарати

RPE, Nance, Pendulum, дистализатор на д-р Мазор с миниимпланти (патентован от д-р Мазор), долна лингвална дъга.

Ортогнатна хирургия

Извършва се от израелски специалист по ортогнатна и лицево челюстна хирургия в болнична обстановка в Бургас.

Полу-индивидуални брекети

Полу-индивидуални брекети на GC-ortho(Япония).

Стандартни брекети

Стандартни брекети-GC ortho и Adenta.

Лингвални брекети

Лингвални брекети - GC ortho.

Нашата Цел

International dental center MYsmile е общ проект на д-р Магдалена Николова(България) и д-р Йоав Мазор (Израел).Понастоящем д-р Николова е собственик на дентална клиника Ем Дент гр. Шумен,а д-р Мазор е собственик на клиника MYsmile Тел Авив.Свързва ги любовта към ортодонтията,високите технологии и стремежът към усъвършенстване в професията.

Тъй като д-р Мазор е международен лектор и консултант на GC ortho(Япония) и Adenta(Германия), MYsmile е представителна клиника на на тези 2 марки в България.Клиниката също е сертифицирана от Voco(Германия),с което гарантираме на нашите пациенти високо качество на използваните материали . Денталният център също има амбицията и ресурса да бъде "сърцето" на Европа за високотехнологичната индивидуализирана ортодонтия.