Нашите Услуги

Профилактика

Екипът на центърът може да ви даде информация за най-подходящия за вас професионален дентален продукт,както и съвети за правилна орална хигиена.

Ортодонтско лечение

Всички ортодонтски лечения провеждащи се в центъра ще бъдат съгласувани. Лечение на всички видове ортодонтски аномалии, в т.ч. ранно орто лечение,ретинирани кучешки зъби,липса на зъби.обратна захапка.

Терапия

Високоестетични и лечебни обтурации(пломби),бондинг на фронтални зъби...

Естетика

Професионално лазерно избелване на зъби,изработване на шини за домашно избелване...

Детска стоматология

В специално оборудвания детски кабинет децата се лекуват в не-стресираща обстановка.

Логопед

Превенция, диагностика и терапия на езиково- говорни нарушения.

Лечение на пародонтит

Комбинирано лечение включващо съвети за правилна орална хигиена, диагностика при необходимост в Mi Plant (Германия),ултразвуково почистване на зъбен камък...

Ортопедично лечение

Изработване и поставяне на корони и мостове, прес керамични фасети, фибромост...

Хирургично лечение

Високо специализираното се осъществява от хирург. Екстракции на зъби,ретинирани мъдреци,апикални остеотомии,остраняване на кисти и поставяне на кост

Имплантологично лечение

Диагностика,изработване на хирургичен водач и план на лечение; поставяне на импланти, синуслифт; присаждане на кост; надимплантно протезиране.

Нашата Цел

International dental center MYsmile е проект на д-р Магдалена Николова(България). Понастоящем д-р Николова е собственик на дентална клиника Ем Дент гр. Шумен.

MYsmile е представителна клиника на GC ortho(Япония) и Adenta(Германия) в България.Клиниката също е сертифицирана от Voco(Германия), с което гарантираме на нашите пациенти високо качество на използваните материали. Денталният център също има амбицията и ресурса да бъде "сърцето" на Европа за високотехнологичната индивидуализирана ортодонтия.