В международен център „My Smile“ се захванаха за работа!

Д-р Йоав Мазор и д-р Магдалена Николова от международен дентален център „MY Smile“, заедно със своите екипи отговарят за денталната промяна на участниците в сезон 7 на „Искам Нов Живот“. Стефан, Ивета и Силвия вече направиха своите прегледи в „MY Smile“ и специалистите там прецениха, кои са най-сериозните дентални проблеми, които ще бъдат отстранени в следващите два месеца. През настоящата седмица разговаряхме с д-р Магдалена Николова и тя разкри пред слушателите на Power FM, какви стъпки ще бъдат направени за всеки един от избраните в сезон 7.


„На първо място искам да си пожелаем един успешен сезон на предаването, какъвто беше изминалия. С предишните участници постигнахме в „MY Smile“ страхотни резултати и се надявам с новите избрани отново да бъде така. Конкретно за Силвия от сезон 7 мога да кажа, че тя има т.н. струпване на зъбите и ще се нуждае от брекети, за да отстраним този проблем. Тези брекети ще бъдат поставени в горна и долна челюст. Този проблем при нея е сериозен и в рамките на предаването ще положим основата да премахнем този проблем. Трябва от сега да кажем, че при Силвия лечението ще продължи и след трите месеца в предаването“, сподели д-р Николова.


Другата дама в сезон 7 Ивета Колева има много добре поддържана устна хигиена и при нея промените ще бъдат по-малко. „Вече взехме отпечатъци от устата на Ивета и започнахме да изработваме алайнери за нея. Тя има два зъба, които са криви, но това не са сериозни проблеми и не изискват дълго лечение. Наистина Ивета има доста добра дентална хигиена, но все пак има над какво да поработим с нея“, с усмивка казва д-р Николова.


Относно единствения мъж в сезон 7 Стефан Стефанов, от „MY Smile“ разкриха „след прегледът, който направихме установихме, че зъбите на Стефан са добре подредени. Той има един, два кариеса, както и малко количество зъбен камък за премахване. Разбира се освен тези неща, ще му направим и избелване на зъбите, за да може да има една перфектна усмивка за предстоящите летни месеци“.Статията е публикувана в powerfm.bg.